A napokban meglepődtem, ugyanis több embertől kaptam már e-mailt benne ötletekkel, kivánságlistával. Ennek nagyon örülök, nem gondoltam volna, hogy egyáltalán beindul a blog, és megér ennyi bejegyzést, de apránként csak növekszik az olvasótábor. Megpróbálok minden kivánságot teljesíteni, de ehhez idő kell, úgyhogy türelmeteket kérem. Továbbra is lehet ötleteket adni, az ötletkosárban, e-mailen, linkelhettek is feldolgozásokat, mindet felírom egy listára, aztán onnan is szemezgetek posztválasztáskor. Köszönöm az eddigi és jövőbeni figyelmet, remélem minden olvasó megtalálja a számára kedves dalokat.

Próbáljátok ki Trex nagyszerű ötletét, miszerint egyszerre több videót is megnyittok egy poszton belül és hallgatjátok a hangzavart, ami keletkezik, néha egész jó dolgok jönnek ki.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://feldolgozasalatt.blog.hu/api/trackback/id/tr821034039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása