Kazánház üzen

2009.09.06. 22:49

Kedves olvasó!

Lassuk csak mi történt a napokban a Feldolgozásalatt háza táján.

A Firestarteres cikk kapcsán kapcsolatba kerültem a B-oldal bloggal. A két oldal között együttműködés alakult ki, aminek szívből örülök. Az ilyen kicsi blogoknak mindig jól jön egy nagytestvér. :)
Érdemes megjegyezni, hogy már egy ideje ki vagyok rakva a Viharock rockzenei magazin főoldalára is, nekik is köszönöm a támogatást.

 

A jövő héten átnézem a posztokat (nem mindet, arra nem, lesz idő) és az időközben letörölt videókat újból belinkelem. Ha valaki olyan bejegyzést talál, amiből hiánycikk a videó, akkor a hibabejelentő topicban tudassa velem, ezzel is könnyítve a munkámat.

Az új olvasóknak ajánlom figyelembe oldalt a tartalomjegyzéket, ahol könnyedén megtalálhatja a számára érdekes dalokat, nem kell annyit lapozgatni. Illetve ha bármi ötletet, vagy dal ajánlást akarsz eljuttatni hozzánk, örömmel veszem. Eddig főleg e-mailen kaptam ezeket, viszont most arra kérek mindenkit, hogy az ötletkosár topicba írjon, mivel ezt a többi szerkesztő is látja.

A bejegyzés trackback címe:

https://feldolgozasalatt.blog.hu/api/trackback/id/tr441364877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása