Az 1 poszt után befagyott botrányos lopások rovat nagy örömére újabb médiabotrány robbant ki, a Guns And Roses-t perelte be a német művész Ulrich Schnauss, jobban mondva a kiadója, a Domino Recording Company.Részletek a továbbra kattanva.

A kiadó vádja, hogy a Riad N’ the Bedouins című G&R számhoz jogosulatlanul használták fel Ulrich Schnauss két dalának, a A Strangely Isolated Place-nek és a Wherever You Are-nak a részleteit. Ez azért különösen ciki, mert 17 évet kellett várni a Chinese Demochracy albumra (Maga a lemez 14 évig készült és hihetetlen sok pénzt nyelt el) és ha kiderül, hogy még így se sikerült teljesen önálló alkotást összehozni...

Nade ne itéljünk előre, hallgassuk meg az érintett dalokat.

 

 

Az elején tényleg van némi, khm, hasonlóság... De ez a pár másodperc az introból 181 millió forintnyi pénzt jelentene? Hogy ez mennyire dúrva lopás, majd ti eldöntitek, mindenesetre Ulrich Schnauss már nyert, az egész világon megismerték e két számát. Ennél jobb hírverés nem kell.

A bejegyzés trackback címe:

https://feldolgozasalatt.blog.hu/api/trackback/id/tr891434832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása