Kazánház üzen.

2010.02.05. 23:05

A héten eddig csak egy posztot tudtam kirakni sajnos, most hétvégén viszont megint hosszú bejegyzés jön. Ennyit az uborkaszezonról. :)

Új kinézetet akarok a blognak, viszont én nem nagyon tudnám jól megcsinálni, így kellene egy önként jelentkező, aki összeheggesztene valami ütős, találó, egyedi dizájnt nekem. Ha nincs ilyen, akkor én választok. :D

Páran már észrevették, hogy elkészült a Feldolgozás alatt közösség! Nemtudom mire j Nagyon pöpec, tessék mindenkinek belépni, akinek van indanetes profilja, akinek nincs az regisztráljon izibe.

Még mindig van egy üres hely a szerkesztőségben úgyhogy oda is lehet jelentketzni ám!

Időszerű lenne egy kis karbantartás, ugyanis rengeteg videó eltűnt a megosztó oldalakról, az egyik ilyen oldal (Imeem) meg is szűnt. Elég bosszantó probléma, néhány elveszett klippet már pótoltam, de az összes cikk átnézésére nem lesz erőforrásom. Azért a legnépszerűbbeket, meg a kedvenceimet biztos átnézem.

A probléma legegyszerűbb megoldása, hogy nézzétek az oldalt minden nap, így nem maradtok le a friss bejegyzésekről. :D Igaz, hogy vannak üres napok, de youtube-nál manapság már nem lehet tudni fenn lesz-e holnap az adott video. Úgyhogy kedvencekbe meg rss ríderbe tessék ám felvenni. ;)

További jó böngészést és zenehallgatást kívánok!

Lidérc

A bejegyzés trackback címe:

https://feldolgozasalatt.blog.hu/api/trackback/id/tr871733012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása