Mortal Kombat

2010.03.08. 06:00

Minden idők legjobb verekedős játéka. Ez tény. Ami viszont minket érdekel jelen esetben az a filmváltozathoz készült, iszonyúan fülbemászó betétdal.

A kilencvenes évek legmeghatározóbb technó slágere. Az erdeti szerző egy bizonyos The Immortals nevű formáció, a számnak a Techno Syndrome nevet adták, de a filmstúdió szépen el MK-sította jól alápofázva. de így szoktuk meg, így szerettünk belé.

Hogy lehet ezt érdemben ellensúlyozni? Egy erőteljes metál feldolgozással, amit a Ryashon nevű együttesnek köszönhetünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://feldolgozasalatt.blog.hu/api/trackback/id/tr501817384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lidérc · http://feldolgozasalatt.blog.hu/ 2010.03.08. 16:29:24

Hát igen, talán ez az egyetlen techno muzsika, amit én is csipázok, telitalálat. A metál cover, meg hogy nem találtatott meg még eddig általam?

Valdislav 2010.03.09. 17:23:19

Egyet tudok érteni! Számomra is ez az egyedüli techno amit szívesen hallgatok. Mondjuk nem volt kedvenc játékom az MK mert öcsém mindig elgyapált benne de lehet előkapom megint:D
süti beállítások módosítása