r1pp3r.j4ck kolléga már készített erről egy posztot, de úgy éreztem, a műgitárt nyomogató ázsiai kölykön kívül még vannak sokkal, de sokkal jobb produkciók is, amik esetleg érdekelhetnek titeket. A tovább után kiderül, hogy ez így van-e.

A szám eredetileg egy kis trópusi hangulatot hordozna magában, de a dallam valamiért mégis brutálisan kimért pixeleket juttat az ember eszébe, nem pálmafákat. Valami ilyesminek kéne lennie az eredetinek, amihez a fémdob jól passzol.

Az Eminence Ochestra készített hozzá egy nagyon kellemes nagyzenekari verziót. IDE KATTINTVA elérhető.

Greg Pattillo beatboxos fuvolaművész ennek a számnak a feldolgozásának és a youtubenak kösznheti a hírnevét. Nem vagyok fuvolista, de állítólag a profik nagyja képes ezt így előadni, úgyhogy nem egy kiemelkedően nagy tehetséggel van dolgunk. De legalább jó a produkció, úgyhogy élvezzük.

És amit a legjobban szerettek, a metál verzió.

Na jó, az előző csak vicc volt. EZ egy igazi, kegyetlen, brutál, jól hangzó metál verzió, amit a Powerglove nevű együtesnek köszhetünk. A Power Rangersnél már említettem őket.

A bejegyzés trackback címe:

https://feldolgozasalatt.blog.hu/api/trackback/id/tr671817343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Valdislav 2010.03.10. 08:50:54

Jíííhá ez tetszett:D A metál verziól egyértelműen és a nagzenekari feldolgozás valami zseniális:D Gyerekkoromat idézik vissza:D
süti beállítások módosítása