Konczi_elvtárs kedvence

2010.03.21. 17:06

Nemrég ajánlott nekem feldolgozást Konczi_elvtárs, ő szokta küldeni az In-Flames feldolgozásokat. Mikor megnyitottam a linket, nem kis meglepetésemre csattogós metál helyett Helena Paparizou eurovíziós dalfesztivált nyert, görög népzenei elemekkel fűszerezett popdala, a My Number One kezdett lejátszódni. Persze nem csalódtam Konczi_elvtársban, kisvártatva jött is a dal metál feldolgozása, a Dream Evil szerzeménye.

Az eredeti dal 2005-ben jelent meg a görög énekesnő, Protereotita: Euro Edition című lemezén.

 

A metál verzió a Dream Evil United című, 2006-os lemezén kapott helyet. Igazából az eredeti dalt sem érzem gáznak, de ez így sokkal hallgathatóbb! Nem igaz? :D Nem tudom, honnan jött a dalválasztás, de egész korrekt átiratot hoztak össze, még a görög elemek is felfedezhetők benne, pedig svéd együttesről van szó. Például a gitárszóló eleje az nagyon nagy.

A bejegyzés trackback címe:

https://feldolgozasalatt.blog.hu/api/trackback/id/tr81857012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása