Ma szóljon az emlékére a Childern Of The Sea, a Black Sabbath egyik legszebb száma, és szövegileg is a legalkalmasabb a búcsúzásra. Sajnos csak egy zenekar dolgozta fel, de nem kell szégyenkeznie a Jag Panzer csapatának, korrekt munkát végeztek.

Az eredeti dal 1980-ban jelent meg a Heaven and Hell lemezen. Imádom benne az elejét, Dio megmutatja, miért tartjuk az egyik legnagyobb énekesnek a földön.

 

Egy élő felvétel a Black Sabbath-tal. 1989-ből, Tony Martin énekel. szeretem a Tony-s albumokat, neki is nagyon jó hangja van, de azért ez a dal vele mégse olyan jó, mint Dioval.

 

Nekem nagyon bejött a Jag Panzer verziója, jó ez az amcsi power/heavy metál hangzás. 2000-ben jelent meg a Holy Dio: Tribute to Ronnie James Dio tiszteletlemezen.

A bejegyzés trackback címe:

https://feldolgozasalatt.blog.hu/api/trackback/id/tr592038851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása