Megint egy Iron Maiden féle Montrose feldolgozást mutatok be nektek. A címe Space Station No. 5

A nóta a Montrose első, a zenekar nevét viselő albumán jelent meg 1973-ban. Az elején van egy kis prüntyükés, hogy képben legyünk, ez itt űrállomás, jön egy gépi "sikítás", ami kicsit a the Who-sra sikerült, annyi különbséggel, hogy az emberi ez meg gépi hang. csak ez majd jó kis hard rock muzsika következik a pionír időszakból. A mikrofonnál Sammy Hagar, a gitárnál Montrose bácsi, tehátdögös egy szám. Egyedül a közepén a belassított rész nem tetszik. A vége is elég fura, de annyira nem zavar. Sajnos rossz a hangminőség, aki kicsit jobbat aakr, az lesse meg ezen a linken koncert közben, de ez nem az eredeti felállás. 

 

Az Iron Maiden feldolgozása '92-es. A Be Quick or Be Dead kislemez b oldalán szerepel. Szokásos überjó Maiden minőség, viszont itt a közepén lévő lassítás mégkevésbé tetszik. Mondjuk Bruce jól elvan, eljátszogat a hangjával, de nem illik a képbe szerintem. De legalább van humora.

A bejegyzés trackback címe:

https://feldolgozasalatt.blog.hu/api/trackback/id/tr271077148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Angyalod · http://angyalkucko.blog.hu 2009.04.25. 16:44:12

huhh jó kis szám, nem is ismertem. viszont engem nagyon zavar a vége. bántja a fülemet.
hát a Maidenes meg.. :D mintha ez a szám Bruce-ra lett volna írva :) jujj a középső lassított rész :D behaltam a röhögéstől :D és a lezárás is nagyon jól sikerült. ha már viccesre vesszük a figurát ugye :)
süti beállítások módosítása