Albumajánló: Dream Theater

2009.10.02. 08:00

A Dream Theater idén (2009), a Black Clouds & Silver Linings című albuma mellé kiadott egy feldolgozás albumot (meg még ráadásnak az új számok instrumentális változatát is). Remélem nem kell ecsetelnem, hogy ez már önmagában garancia a jó zenéhez, de jobb ha ti is halljátok a saját fületekkel.

Kivétel nélkül nagyszerű számok és néhány esetben az eredetit is felülmúló feldolgozások ezek, úgyhogy különösebb kommentár nélkül kapjátok az albumot. Érdemes megvenni, mert így neten hallgatva elég sz*r tud lenni.

Az album legelső száma a Rainbowtól a Stargazer.

 

Utána jön a Queen-től, a Sheer Hearth Attack című albumukról a Tenement Funster, a Flick of the Wrist és a Lilly of the Valley számhármas. A Queen furcsa mód 3 részre szedte, pedig gyakorlatilag egy számról van szó.

A Dixie Dregs-től az Odyssey című szám.

A kedvencem DTéktől a Zebra, Take Your Fingers From My Hair, az 1978as The Workshoppe Demos albumról. A stúdió változatért katt IDE.

És végül a King Crimson-tól a Larks' Tounges in Aspic part II. Az eredetit ITT tudjátok meghallgatni és letölteni.

A bejegyzés trackback címe:

https://feldolgozasalatt.blog.hu/api/trackback/id/tr351419605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása