Már egyszer készült egy bejegyzés a Guns & Roses alapművéről, a Paradise City-ről. Ám azóta bukkantak fel új alkotások. Hallgassuk is meg őket izibe'.


Igaz, Slash és a Cypress Hill már dolgozott együtt az előző bejegyzésben is, ám Slash 2009-es Sahara kislemezén Fergie (Black Eye Peas) is csatlakozott hozzájuk. A stílus maradt a már ismert Cypress Hilles verziójé. Tökös laza hard rock, rapbetétekkel, ami a meglepetés itt, az Fergie. Nagyon tehetséges énekesnő,és illik a hangja a rockhoz, az ember el is felejti egy pillanatra, hogy igazából R&B/hip-hop/pop énekes. Igazán műfajt válthatna.

 

Az eredeti bejegyzésben Angyalka ajánlott egy bluegras verziót, az Iron Horse tolmácsolásában. 2007-ben jelent meg az Iron Horse Take Me Home: The Blugrass Tribute To Guns N' Roses albumon.

A bejegyzés trackback címe:

https://feldolgozasalatt.blog.hu/api/trackback/id/tr652158249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása