Lázadozás újratöltve

2010.09.09. 20:16

Egy félrekattintás miatt elveszett a mára szánt új bejegyzés. :@

Nincs már időm újraírni, így holnapra tolódik, de mivel ég a pofám, hogy ilyen "sűrűn" posztolok mostanában, hogy ne maradjatok új anyag nélkül, gyorsan beszúrok némi frissítést egy régi cikkemhez, amiben Billy Idol rebel Yell számáról van szó. Az eredeti cikk itt: http://feldolgozasalatt.blog.hu/2009/02/14/lazadozas_billyvel

A továbbra kattintva meg meghallgathatjátok a kimaradt dolgokat.

Kezdjük magával Billyvel. A VH1 Storytellers műsorában adta elő a dal akusztikus átiratát 2001-ben.

 

Szégyenemre kimaradt a magyar Sing Sing együttes feldolgozása, pedig Abaházi Csabiék még klippet is forgattak hozzá. A dal az 1993-as Sing Sing+ feldolgozás lemezükön jelent meg.

 

Kimaradt a Dog Fashion Disco elvont, alternatív (hivatalosan avant-garde) metál darabja is. Pedig tök jó. 2008-ban jelent meg a Beating a Dead Horse to Death... Again lemezük speciális extra kiadásán.

 

Itt van még a holland Discipline punk rock-nak kikiálltott, de amúgy egész mötálos nótája a 2008-as Old Pride, New Glory feldolgozás lemezükről.

A bejegyzés trackback címe:

https://feldolgozasalatt.blog.hu/api/trackback/id/tr52284248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dzzzzz 2010.09.16. 18:46:49

Ezt benéztem, előbb kommenteltem mint hogy rendesen olvastam volna, fogjuk rá, hogy épp lázas vagyok.
süti beállítások módosítása