Tegnap iagzi felejthetetlen élményt nyújtott számomra Deák Bill Gyula koncertje, amin vendégként Hobo is ott volt (pacsiztam is vele:D) Fergeteges egy koncert volt, ilyen jót már rég buliztam, de nem is ez a poszt lényege, hanem előadtak egy feldolgozást, amivel márfoglalkoztam a blogon, de ez a verzió még nem szerepelt. Ma a Hobo Blues Band, Bye Bye Johnny című számát kapjátok. (Játszották még a Hey Joe-t is, ami viszont már szerepelt a blogon, fantassztikus volt)

A dalt 1981-ben írták a Kopaszkutya című filmnek az egyik betétdala. sokáig csak a filmben volt hallható, ugyanis az filmzenéből készült albumot betiltották, szerencsére a filmet nem. Így 1993-ban jelent meg lemezen. Magyar a szöveg, Hobo énekel. A zene maradt a rákendról, de jó kis piszkos hangzást kapott. Nagyon jó kis verzió. A zene alá sikerült bevágnia a feltöltőnek a filmből az összes pucérkodós részt, ezért lehetőleg csak +16 éves kortól nézzétek.

A bejegyzés trackback címe:

https://feldolgozasalatt.blog.hu/api/trackback/id/tr941032244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása