Dragon Force-tól - Through The Fire and The Flames lesz ma a terítéken.

A DF egy sunyi kis banda. Nem igazán tettek le semmi nagy számot a metál vérrel és sörrel borított asztalára, egyszerűen csak az ölükbe pottyant a hírnév. Egy hihetetlennek tűnő marketinges fogásnak köszönhetően olyan jó reklámot csaptak egy számuknak, hogy hatalmas rajongói tábort tudtak maguknak szerezni. A Gitár Híró 3 nevű játék legnehezebb száma ez, ami a 6 évesek között igen nagy népszűségnek örvendő versenyeken mérettetik meg.

Ha nem ismernéd 2007 legnagyobb mainstream rockslágerét vagy csak összehasonlítási alap kell, itt a stúdióváltozat. A videóklip (amiből furcsa módon kivágtak vagy 2,5 percet) IDE kattintva érhető el.

A szám hatásvadász, és csak néhány riff teszi érdekesebbé, amúgy az egész unalmas szólók váltakozása.
Az együttes nem kicsit pózer, de ami ennél is rosszabb, hogy az a teljesen jogosan kiérdemelt gúnynevük, a Stúdió Force, hiszen stúdión kívül nem életképesek. Sokak szerint a hangsávok is babrálva vannak, de erre a területre azért már tényleg nem szeretnék eltévedni. Inkább nézzünk meg egy koncertfelvételt.

Ez a számrosszabb, mint a Canon Rock, ha feldolgozások után keresgél az ember: nem csak láma otthonülős-gitáros-énvagyokazinternetcsászára videók között kell evickélni, hanem azok között is, amiken 5évesek veszik fel a gameplay-üket. GRRRRR.
No, mindegy találtam egy jobbat.

Vonósnégyes verzió a Vitamin String Quartet-től.

Rézfúvós zenekar adja elő. Hangolni koncert előtt azért annyira nem ciki, mint azt sokan mondják...

A finale kottakezelő program mintája egy fúzószenekarra készült változatból. A videó feltöltője azt írta, hogy szívesen megosztja bárkivel a kottákat, úgyhogy csak egy levelet kell neki eljuttatni. :P

Acapella. Jeeeeeeee.

Egy gangszter-rap remix alámosva valami másik vacakkal.

De nem a fenti, hanem ez a McRoll-os remix viszi a pálmát a wtf kategóriában. A címe Through the Ran and the Ru.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://feldolgozasalatt.blog.hu/api/trackback/id/tr421591448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lidérc · http://feldolgozasalatt.blog.hu/ 2009.12.13. 15:26:06

Látom nem vagy nagy DF Fan. :)
Azért nem egyszerű szólókat nyomnak, emiatt respekt. Viszont én sem szeretem őket, egy albumukat meghallgattam, de ezt a sok tekerést untam. Pedig gitármániás vagyok, mégse fogott meg. Azért, hogy koncerten életképtelenek, azért erős túlzás, biztos rásegítenek kicsit a stúdióban, de azért nem volt tragédia a koncertfelvétel sem, mégha elmarad az albumverziótól akkor se. azt figyeljétek, milyen népvándorlás van a közönségben. Csak úgy repülnek át a palánkon. :) Mszí Donald barátunk már ide is betört. Semmi sem menekül tőle.

balukaaaa teh master · http://gothic-risen.blog.hu/ 2009.12.14. 06:34:02

óóóóó, hidd el, elg rosszak ezek live.
süti beállítások módosítása