Surfin' Bird

2011.01.28. 09:27

Az elmúlt napokban jártunk a tengerek mélyén a felhők között az égen. Ma összehozzuk a dolgokat egy szörfölő madár révén. A minnesotai The Trashmen zenekart hívtam segítségül. A dal 1963-ból, mitsem vesztett fényéből.

(Ghost) Riders In The Sky

2011.01.27. 11:25

Stan Jones írta ezt a remekbe szabott country cowboy dalt. Legismertebb előadója Johnny Cash (akit érdekel ITT bővebben olvashat) Nem tudok mindent róla, nem ismerem minden dalát. Viszont amit ismerek azt nagyon szeretem. Oly generáció tagja ő, melyből nem sokan éltek hosszú életet. Egyet említek, Elvis Presley. Johnny Cashről azt mondták olyan mint a vonat (amerikában a pontosság szinonímája, a mi MÁVunknak lenne mit tanulni).

Zorba tánca (Sirtaki)

2011.01.24. 09:40

Mikis Theodorakis zenéje 1964 es Zorba, a görög c. filmmel indult világhódító útjára. Melyért 1965 ben Golden Glob díjjra jelölték a Legjobb eredeti filmzene kategóriában. Sok sok jelölés ellenére három Oscart kapott a film. Egy valamire való zenés mulatság nem múlhat el enélkül a zene nélkül. Felszabadult, önfeledt szórakozás. Lássuk hogyan is történt a filmben:

A nagy kékség

2011.01.23. 07:45

Megőrízve a lebegés szavakba nem önthető érzését, az elvágyódás titkos vágyát újra a kékség felé vesszük az irányt. Most nem a végtelen ég felé, hanem a titokzatos nagy kékség habjaiba merülünk, mely szüntelen hivogatja az embert. Luc Besson filmjét Eric Serra varázslatos muzsikája teszi igazán nagyszerüvé. Szabadtüdős tengeri merülés nem gyerekjáték, mint azt a filmben is láthatjuk. Valahol ott motoszkál minden emberben a vágy és aki már ott van azt könnyen elragadja a nagy kékség örökre... Akár maga az élet. Tudósaink szerint az élet a tengerből alakult ki.

Forrest Gump Suite

2011.01.22. 08:03

Gondolom mindannyian éreztük úgy kifutnánk a világból. Elöször csak a város széléig, majd a megye határig, az óceánig... Vagy szeretnénk tollpihék lenni a szélben. Felülről szemlélni a világot. Döljünk egy kicsit hátra, csendesítsük el lelkünk zörejeit, hunyjuk be a szemünk... Képzeljük el ahogy repülünk, nem gondolva semmire. Eggyé válva a mindenséggel...

Come away Melinda

2011.01.20. 12:40

Először úgy gondoltam nem írok semmit. A dal gyönyörü, kár lenne szavakkal überelni. Így viszont elveszne az "alkotás örörme". Összeválogatgatni zenéket külömboző videó megosztó oldalakról nem nagy kunszt. Repülőt vezetni sem. Csak nem csinálja mindenki. Számora a legkedvesebb női név a Melinda. Egy fontos, érzékeny világ kulcsa Ő.

Uriah Heep

Hosszú szünet után jelentkezem. Nehéz évet hagytam magam mögött. Cseh Tamás és Bereményi Géza dala hüen tükrözi az elmúlt esztendőt. Nem is szaporítom a szót tovább. Jöjjön a dal.

Bemutatkozás és Gagálás

2010.12.12. 21:15

Eljött ez a nap is, mikor egyszerű rajongóból végre szerkesztőnek léphetek elő. Lidérc megtisztelt bizalmával, és én most bebizonyítom, hogy érdemes vagyok rá :)

A vizsga munkám  Lady Gaga Alejandro című száma lesz. Az amerikai énekesnő harmadik kislemezén a The Fame Monster-en található meg ez a kis csoda ami idén jelent meg. Hát mit mondjak róla? Szerintem egyszer mindenképp látni kell, mert szavakkal nehezen tudnám leírni mi folyik a klippben.

Első feldolgozásunk (bizony többeket is megihletett Gaga kisasszony) az olasz Helia akik pár hónapja töltötték fel a tecsőre saját elgondolásukat. Elég komoly turbózáson esett át szegény számocska (előnyére igazából). Kezdjük ott, hogy a lassú tempót dobták a kukába és azonnal 220-ra kapcsoltak. Mivel a fiúk metalcore formáció hörgéssel indítanak, de a refrénben szép dallamos énekhangot is hallani.

Van még jelentkező? Ott a hátsó sorban? Igen látok valamit! Még pedig az All Time Low pop-punk banda akusztikus verzióját. Lágy dallamok, korrekt énekhang. Hivatalosan albumra még ők se adták ki, és mivel klipp se létezik hozzá így egyképes videót lesz most itten.

Ezen kívül egy nagyon ügyes zongorista srác is megpróbálkozott vele, és még nagyon szép munkát is végzett. Ő Yoonha Hwang! Hallgassátok sok szeretettel!

Persze rengeteg lelkes amatőr is feldolgozta Lady Gaga számát de ezt talán majd egy másik alkalommal. Ennyi voltam mára, a viszontlátásra.

Nahát! Egy új bejegyzés!

2010.12.04. 23:25

És újból jelentkezik a Feldolgozás Alatt havi magazin...
(Jó hír, hogy hamarosan bemutatkozik egy új szerkesztő, és remélem decembertől már én is jobban ráérek [és a net is úgy akarja]...)

A nagy kussolás közepette azért a háttérben gyűlt némi anyag. Például VHB küldött egy szép linkcsokrot a Gonna Get Away Without You Now feldolgozásaival. Ezeket foglalom ma posztba.

Az Exon és a Csipkerózsika

2010.11.19. 01:00

Igencsak elhamarkodott volt a legutóbbi heti 3 bejegyzés kijelentésem... Ami azt illeti elég sok minden közbejött, de a legnagyobb akadály mégis az, hogy az utóbbi hetekben elég labilis a netem és amikor nekiálltam írni, mindig elment. (Még mindig keresek társszerkesztőt az ilyen helyzetek elkerülése végett...) Viszont ahogy a statisztikákat néztem, nem csökkent a látogatottság így a néma szezonban sem, ez azt jelenti, hogy vagy bejött a 2 gyesznó, amit a googlinak küldtem, vagy az olvasóim érdemesnek találnak idelátogatni, és türelmesen várják az új bejegyzéseket. Köszönöm a türelmet és az olvasást. Jó hír, hogy alapanyag van bőven.

Mindig megtisztelő, mikor egy zenész saját maga keres fel egy nótájával. Most is ez történt, az Exon zenekar küldte el pár blues feldolgozását. Részletek a hajtás után.

 

Az előző bejegyzésben már meg lett említve, a Backdoor Man nem eredeti The Doors szám. Kétség kívül Morrisonék készítették a leghíresebb, legsikeresebb verziót Willie Dixon dalából, de lesz még itt más is. Katt a továbbra...

 

Sokan mondják, hogy Hobo egyik népszerű száma, a Gazember eredetije egy Jim Morrison dal, a Backdoor Man. Ez részben igaz, ugyanis a Doors száma is egy feldolgozás, az eredetit Willie Dixon blues muzsikus írta. Azomban most maradjunk a magyar verziónál, a Backdoor Man legközelebb kerül terítékre. Lássuk, kik még a Gazemberek.

9,460529·10^15 méter

2010.10.23. 22:27

A mai rövidke bejegyzés alapanyagát Konczi_elvtárs küldte nekünk.

A Padlás című musical Fényév távolság című dalát az Ossian dolgozta fel. (Na meg minden 2. megasztár versenyző előadta)

Az alany emlékeztetője

2010.10.16. 21:35

Ma is áldoztunk a szókincs oltárán, és a címben egy kis turpisságot rejtettem el. Ha rájössz mi az, már nem is tűnik ennyire értelmetlennek. Node vannak ám feldolgozások is, a Nickelback - How You Remind Me dalához.

Valami véget ért

2010.10.13. 21:54

No ne aggódjatok, nem a Blog! (Vagy aggódjatok, ha ez rossz hír... :) ) Legfeljebb a pangási időszak. Ha napi bejegyzés nem is lesz, de a heti 3-4 posztot megcélzom. (Persze már régóta keresek segédszerzőket...) Igazából nem is ezért adtam ezt a címet a bejegyzésnek, de épp Bonanza Banzai - Valami véget ért  dalához kerestem feldolgozásokat, így adta magát a ctrl+c, ctrl+v. Na ennyi se füle-se farka bevezető sületlenség után inkább kattintsunk a továbbra és lássuk miből élünk.

Shakespear tesói

2010.10.10. 02:06

Szép lassan beérkeznek a zsűritagok szavazataiis, amíg rájuk várunk, összegyűjtöttem egy kis feldolgozás csokrot a Shakespear's Sister gyönyörű Stay című számához.

Mindig nagy megtiszteltetés, ha egy szerző saját maga küldi el a dalát a blogra. Most is ez történt. Rich-Zed küdte el rap művét, amiben a I Just Died in Your Arms című nótát használták fel alapnak. A dalnak több más feldolgozása is van, ha kiváncsiak vagytok rá, kattintsatok a továbbra.

Feldolgozás verseny

2010.10.03. 03:12

A közönségszavazást a JustKiddin, Nyúl dala nyerte. Gratulálok nekik. Még várom, hogy minden zsűritag elküldje a pontjait, illetve a B-oldalt, hogy végre valami életjelet adjon magáról, mert Overdrive kolléga már egy hónapja nem válaszol a leveleimre, aztán hivatalos eredményhirdetés.

Áfonyazombi

2010.09.25. 06:51

A The Cranberries legnagyobb slágere a Zombie eszembe jutott a minap, ezért kerestem hozá jó kis feldolgozásokat. A technótól a metálon át a popig lesz itt minden. Érdemes belekukantani, kattints a továbbra!

No akkor posztoljunk egyet ma is, régen volt már úgyis új bejegyzés...

Sajnos nemrég, szeptember 16.-án, 86 évesen távozott az élők sorából Szenes Iván. Ő írta a Kicsit szomorkás a hangulatom máma című slágert Nádas Gáborral, amit igaz, számomra a Kispálék tettek emlékezetessé, de ez annál nagyobb múltú nóta.  A cikkből kiderül, katt a továbbra:

Új szavazás!

2010.09.20. 15:37

Mivel a második szavazóprogram sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, így végigteszteltem egy csomó voksoló szoftvert. Mától megint újraindult a szavazás, ezzel az új programmal, bízom benne, hogy ez már jó lesz. Sajnos a Poll-R szó nélküli megszűnése felkészületlenül ért, és ez az első ilyen volumenű "rendezvényünk", így nézzétek el ezt a sok bénázást a szavazás körül. Viszont a szavazási határidőt szeptember 31 éjfélre módosítottam, remélhetőleg sikerül bepótolni az elvesztett szavazatokat, sőt mégtöbbet gyűjteni.

Ha valaki cégtől, iskolában vagy egyéb nyilvános helyen voksol, ahol előfordulhat, hogy a hálózat egy másik gépén is szavaznak, ott előfordulhat, hogy azt írja ki, már szavaztál, pedig nem. Ilyenkor várni kell egy kicsit és később megpróbálni, a csalásvédelem miatt.

Figyelem! Mivel a szavazószofvert tartalmazó szerver több, mint egy hete nem elérhető, ezért új programot kellett keresnem. Sajnos az eddigi szavazatok elvesztek. Épp ezért a szavazás bővített határidővel újraindul. Nagyon sajnálom, elnézést a kellemetlenségért. Az új szavazás már él, a cikk végén a szokott helyen találjátok!

Végre valahára eljött amire vártunk, meghallgathatjuk a feldolgozás készítő versenyre érkezett műveket. 28 dalt kaptunk, nagyon örülök, mikor elindítottam, még ennyire se számítottam. A számok sorrendjét összekevertem, így aki több dalt küldött be, ne lepődjön meg, hogy nem egymás mellett találja a nótáit.

Szavazó alkalmatosságot a cikk végén találjátok, úgyhogy lehet izzítani a rokonságot, cimborákat, a komplett iwiw és facebook partnerlistát, esetleg a Iccogató kocsma Fröccsarátok asztaltársaságát, hogy jöjjenek szavazni. Természetesen mindenki hallgasson végig mindent és a szerinte legjobbra szavazzon, nem ám egyből a sógorkomára... A szavazás szeptember 31.-én jár le. A zsűri is addigra hozza meg a döntését.

Mindenki megérdemli a figyelmet, nagyon jó darabokat küldtetek, kellemes szombat délutánt okoztatok, úgyhogy nekem már megérte.

Végül úgy láttam jónak, hogy most csak 1 kategóriát indítok. Pedig érkezett egy vers feldolgozás is, aminek nagyon örülök, remélem jövőre még több jön. Amin még meglepődtem, hogy több rock/metál dalt dolgoztatok át más műfajban, míg metálra átdolgozás csak egy jött, pedig a blogom tartalmának nagy része ebbe a műfajba tartozik. Ez persze nem baj, csak a épp a fordítottjára számítottam.

Remélem sokan megnézik a munkákat, és mindenki nyer valamit a szerepléssel. Én szurkolok az egész társaságnak.

Nikodém Norbert - What a wonderfull world

Nikodém Norbert egy lap steel gitárra(szokták hawaii gitárnak is hívni) írta át Louis Armstrong - What a wonderful world dalának zenéjét.

Az eredetit itt meghallgathatjátok: https://www.youtube.com/watch?v=xotoDy5806Y

 

 

HatSwingBand - Spiderman

A HatSwing Band a népszerű képregényből készült rajzfilm főcímdalát dolgozta fel, megmutatva, hogy a swing nem halt meg az 50-es években.

Az eredetit itt találjátok: https://www.youtube.com/watch?v=4o29VoxtsFk

A feldolgozás a zenekar myspace profilján hallgatható meg: http://www.myspace.com/hatswingband10

(A profiljukon lévő összes dal nevezve van, a mohók előre hallgathatnak)

 

Pablo Slam, Michael Kentish - Devil Inside

Az INXS rockslágeréből, a Devil Inside-ból készített egy elektronikus rock keveréket Pablo Slam és Michael Kentish.

Az eredeti ezen a linken elérhető: https://www.youtube.com/watch?v=P44IBiyIWfQ 

INXS devil inside (pabloslam feat. Michael Kentish) by pabloslam

 

Bitó Kisband - Big in Japan

A Bikicsunáj révén napjainkban második fénykorát éli az Alphaville slágere. A Bitó Kisband szintén magyarosított verzióval készül, ám halandzsa helyett, paródia magyar szöveggel.

A 100% original bikicsunáj itt található: https://www.youtube.com/watch?v=c98qdFQF7sw
A feldolgozás alattos cikk az eredetiről: http://feldolgozasalatt.blog.hu/2009/09/01/nagyek_japanban 

Bitó Kisband - Big in Japan by hollsound

 

Wined Up -  Ace of Spades

A Wined Up zenekar elgondolkozott azon, mi lenne ha a Motörhead vagány, szőröstökű R&R arc frontemberét, Lemmy-t mondjuk sanzonénekesek nevelik fel. (Szerintem hasonló lenne az eredmény, ha nem találják fel az alkoholt, aztán szegény Lemmy nem reked be :D ) A Wined Up sajnos azóta felbomlott, de ez senkit ne akadályozzon meg abban, hogy rá szavazzon, ha tetszik.

Az Ace of Spades, eredetiben: https://www.youtube.com/watch?v=9e5cqe_JE0Q

 

JustKiddin - Nyúl

A Justkiddin egy vidám feldolgozás mixet készített Alanis Morissette - All I Really Want és a The Corrs - Toss The Fears dalaiból, továbbá a kisnyulacskás gyerekdalból, de egy kis rész feltűnik a Los Del Rio - Macarena-jából is.

Íme a hozzávalók: https://www.youtube.com/watch?v=BXCCv5ngyI0
                         https://www.youtube.com/watch?v=UHjS8Oz8Gkg (igazából egy népdal az eredeti, de ez jó)
                         http://www.metacafe.com/watch/193410/los_del_rio_macarena/

A főzet:

 

Flame Spirit - Menyország Tourist

A Flame Spirit nem tartotta elég keménynek a Tankcsapda-Menyország Tourist számát, ezért mégjobban metálisította. Gyorsabb tempó, metál hangzás, metalcore ének.

Az eredeti: https://www.youtube.com/watch?v=0G3OnxmiPUg
 

 

Diszkrét báj - Ronnie

A Diszkrét báj a Metallica - Ronnie című dalából készített egy akusztikus, instumentális verziót.

Íme az eredeti: https://www.youtube.com/watch?v=WB-vwdj5NYA

 

 

In:formation - Bíztató

Az egyetlen csapat, akik versfeldolgozással is készültek, az In:formation. Ők József Attila - Bíztató című versét zenésítették meg. Trip-hop.

A vers: http://hu.wikisource.org/wiki/Biztat%C3%B3

 

Szabó András - Ott torony volt

Napjaink egyre népszerűbb hangszere az ukulele. Szabó András a Balaton (és a Trabant) zenekar régi dalát, az Ott torony volt-ot adja elő ukulelén.

Az eredeti(k) (A Trabant volt hamarabb, de ők csak nagyon szűk körben játszottak)
http://il.youtube.com/watch?v=DxEq7aFbk6k
https://www.youtube.com/watch?v=FhZ9ie8HY2w


 

Szupercella - Two of us

A Szupercella a Beatles dalát, a Two of Us-t bluesosították. Annyira megtetszett nekik a dal, hogy később magyar szöveget is írtak hozzá. Mindkét verzióra lehet szavazni.

Az alapmű: https://www.youtube.com/watch?v=2Ztr8j_-gD4

Az angol verzió:

 

és a magyarnyelvű:

 

Nikodém Norbert - Feel

Akartam írni még a verseny előtt, hogy igazán csinálhatna valaki egy feldolgozást Robbie Williams - Feel című számából, mert nem igazán van belőle, pedig nagyon jó rock/metál muzsikát lehetne belőle készíteni szerintem. Aztán mégse írtam meg e ötletet, ne befolyásoljam a nevezőket, erre tessék van egy lap steel gitáros verzió.

Az eredeti változat: https://www.youtube.com/watch?v=olYVnvfPDoI

 

JustKiddin - Walk Away

A nevezők még nem tudják, de ez a dal már meg lett említve a blogon. Nem baj, Kelly Clarkson dala új köntösben, boci boci tarkával.

Ahogy Kelly Clarkson énekli: https://www.youtube.com/watch?v=PQPTeEadoEE

 

 

Gorcsev & Lam - Diamonds & Gold

A Cluster One oldal szerzői egy western koncepcióval készültek. Az alap a Diamonds & Gold, Tom Waits dala. Igaz, hogy a stílus a western hangulatú, de szerencsémre nem country.

Amiből kiindultak: https://www.youtube.com/watch?v=z19F7dt3ARU
 

 

Bitó Kisband - Introantre /Alterkollázs/

A zenekar egy másik nevezett dala az Introantre. Egy kicsit kilóg a feldolgozás kategóriából, de végülis belefér. A dal szövegének nagy része régi alterzenekarok szövegeinek összeollózása.

Itt található egy kis info a dalról: http://hollsound.freeblog.hu/archives/2009/01/04/Bito_Kisband_-_Introantre_alterkollazs_-_homevideo-k/

 

HatSwingBand - Sunny

Megint szving. A Sunny-t sokan a Boney M slágerének gondolják, de az is csak egy feldolgozás, az eredeti Bobby Hebb. (Na majd erről is jön egy poszt. :) )
Ami az EREDETI: https://www.youtube.com/watch?v=rgoNEPormBE
meg a boney m is, annak aki nosztalgiát érez iránta: https://www.youtube.com/watch?v=T5xN6_bO8YQ&NR=1

A feldolgozás az előadók myspace profilján meghallgathatók: http://www.myspace.com/hatswingband10

 

 

Menyét - goNba

A Menyét zenekar a Beatles nagy slágerét, a Come Together-t rockosították. A dal közepén van egy kis utalás a Pearl Jam-re. Aki megmondja melyik dalra, kap egy pirospontot.
Az eredeti: https://www.youtube.com/watch?v=N8LZGQ4MkvQ 

 

JustKiddin - Tank

Milyen az, amikor a Tankcsapda tart 5 perc pihenőt? JustKiddinék a jazz alapmű Take Five-t keverték össze a TCS - Szabadon című számával.

A Take Five a blogon: http://feldolgozasalatt.blog.hu/2009/04/05/5_perc_1_oraban_olvasonk_kerte
A Tankcsapda: https://www.youtube.com/watch?v=eE5eFKXkIwI  

 

Szabó András - Dance with me

Újra ukulele. Most az Alphaville - Dance With Me-t hallgathatjuk meg eme hangszeren.
Táncolj az Alphavillelel: https://www.youtube.com/watch?v=YfoIF8zpVCw

 

HatSwingBand - Save the last dance for me

Szving következik, a Save the last dance for me a The Drifters dala volt 1960-ban.

Az eredeti: https://www.youtube.com/watch?v=n-XQ26KePUQ&feature=related

A feldolgozást megint a Myspace-en találjátok: http://www.myspace.com/hatswingband10

 

 

In:formation - Riders on the Storm

A Doors klasszikusát hallgathatjuk meg trip-hopban, Jim Morrison hangjának felhasználásával.

Íme az eredeti: https://www.youtube.com/watch?v=DKbPUzhWeeI 

 

Nikodém NorbertA Lovely Way To Spend An Evening

A steel lap gitáros instrumentális előadásban most egy nagyon régi, 1943-as nóta feldolgozását hallhatjuk.

Az eredetit hirtelen nem találtam, majd egy külön posztban, most itt ez a legrégebbi verzió, amire 5 perc alatt rábukkantam, vegyük ezt viszonyítási alapnak: https://www.youtube.com/watch?v=SvgJaZaG-SY 

 

Bitó Kisband - Haumann Péter

A 2. műsor zenekar dalát is feldolgozták a srácok.

Íme az eredeti: https://www.youtube.com/watch?v=Ug-GvxYwPWk 

Bitó Kisband - Haumann Péter (a 2. Műsor zenekar számának feldolgozása) by hollsound

 

Szabó András - Never let me down again

Szintetizátor helyett ukulele. Szabó András akusztikus Depeche Mode feldolgozását halhatjátok.
Az alap: https://www.youtube.com/watch?v=guOdrBNFksM

 

HatSwingband - Feeling Good

A The Roar of the Greasepaint—the Smell of the Crowd című musical egy betétdalát hallhatjuk szvingben.

A feldolgozás alatt is foglalkozott már vele: http://feldolgozasalatt.blog.hu/2009/03/10/jo_indulat_ezt_kerte_az_olvasom_szivesen_teljesitem

A feldolgozás meg emitt található: http://www.myspace.com/hatswingband10

 

 

Bitó Kisband - Nem kaphatok még

A Bitó Kisband a Depeche Mode - Just Can't Get Enough dalát is átköltötte magyar nyelven.

Az eredeti: https://www.youtube.com/watch?v=Pwqd4v69Wt4

Bitó Kisband - Nem kaphatok még by hollsound

 

Lam - Sk8er Boi

Avril Lavigne dala kicsit másképp, a Sk8er Boi akusztikus verziója úgy szól a Lamorak tolmácsolásában, mintha a '60-as évek nagy amerikai country sztárjai adnák elő.
Az eredeti: http://www.dailymotion.com/video/x1bgj7_avril-lavigne-sk8er-boi_music

 

És íme a szavazócédula:

 Feldolgozás verseny  
Melyik feldolgozás a legjobb a nevezettek közül?

Nikodém Norbert - What a wonderfull world
HatSwingBand - Spiderman
Pablo Slam, Michael Kentish - Devil Inside
Bitó Kisband - Big in Japan
Wined Up - Ace of Spades
JustKiddin - Nyúl
Flame Spirit - Menyország Tourist
Diszkrét báj - Ronnie
In:formation - Bíztató
Szabó András - Ott torony volt
Szupercella - Two of us (Angol)
Szupercella - Two of us (magyar
Nikodém Norbert - Feel
JustKiddin - Walk Away
Gorcsev & Lam - Diamonds & Gold
Bitó Kisband - Introantre /Alterkollázs/
HatSwingBand - Sunny
Menyét - goNba
JustKiddin - Tank
Szabó András - Dance with me
HatSwingBand - Save the last dance for me
In:formation - Riders on the Storm
Nikodém Norbert - A Lovely Way To Spend An Evening
Bitó Kisband - Haumann Péter
Szabó András - Never let me down again
HatSwingband - Feeling Good
Bitó Kisband - Nem kaphatok még
Lam - Sk8er Boi

Köszönöm azoknak, aki eddig szavaztak a feldolgozás versenyen. Sajnos rajtunk kívül álló okok miatt a szavazólap nem elérhető. A poll-r szervere napok óta nem ad életjelt magáról, a sors iróniája, hogy több szavazóprogit kipróbáltam előtte, eredetileg nem is ezt akartam, csak a mikropoll nem tudott 20 válasznál többet kezelni, így lett végül poll-r. Péntek estig nem jutok netközelbe így addig várunk, hátha magukhoz térnek, ha addigra sincs szavazólap, készítek egy új szavazást egy másik programmal, viszont akkor eltűnik az eddigi 150-200 szavazat, amit pedig jó lenne elkerülni... A körülményekre való tekintettel a szavazási időt meghosszabbítom szeptember 25.-ig.

Addig meg megpróbálom terjeszteni a dolgot minnél több csatornán. Például septiben regisztráltam a blogot a fészbúkra, de tényleg csak kutyafuttában, úgyhogy nincs még rajta semmi, azért keressetek ki. (Majd ki is linkelem magam, ha kiismertem a f'búkot)

Hogy ne maradjatok, olyan sokáig friss feldolgozások nélkül a tovább után vár egy meglepetés.

 

 

Bízz bennem

2010.09.11. 21:13

Attól mert verseny van, még nem álll meg az élet, épp ezért összegyűjtöttem pár feldolgozást Kylie Minogue '94-es slágeréhez, a Confide in Me-hez. Több nekem való, minőségi rock/metál verzió is van, de a lágyabb zenék kedvelői is megtalálhatják a számításukat ebben a bejegyzésben, mert itt van például a Hurts is. Csak kattints a továbbra.

Lázadozás újratöltve

2010.09.09. 20:16

Egy félrekattintás miatt elveszett a mára szánt új bejegyzés. :@

Nincs már időm újraírni, így holnapra tolódik, de mivel ég a pofám, hogy ilyen "sűrűn" posztolok mostanában, hogy ne maradjatok új anyag nélkül, gyorsan beszúrok némi frissítést egy régi cikkemhez, amiben Billy Idol rebel Yell számáról van szó. Az eredeti cikk itt: http://feldolgozasalatt.blog.hu/2009/02/14/lazadozas_billyvel

A továbbra kattintva meg meghallgathatjátok a kimaradt dolgokat.

süti beállítások módosítása